Presseevent med fokus på restproduktion

Presseevent med fokus på restproduktion

Det var et sandt farvemekka af både stærke farver og sarte forårspasteller, der mødte de inviterede til Høeg + Møllers netop afholdte ´Garden Party-event´. Eventet dannede rammen om kogebogsforfatter, Katrine Tuborghs nye bog ”SPIS SOM EN YOGI” og gav os samtidig muligheden for at give deltagerne et indblik i vores virksomhed og arbejde med restproduktion.

Høeg + Møller som også er vores PR bureau havde et ønske om at skabe en opdækning, hvor der var kræset for farver og udtryk og hvor hver gæst havde individuelle farver i sin opdækning.

Vores opgave var derfor at skræddersy en sammensætning i Kodanska-produkter, der både understøtter farvetemaet, men som også fungerede praktisk og æstetisk til Katrines Tuborghs smukke retter.

I Høeg + Møllers kyndige hænder blev resultatet en magisk bordopdækning, der både piftede humøret og borddækningen op.

Indblik i restproduktion…

Til eventet havde vi i samarbejde med Høeg + Møller skabt en udstilling af vores produkter og de tilhørende restprodukter, der opstår i forbindelse med produktionen af de pågældende produkter. 

Vi har et særligt fokus på at udnytte hvert eneste restprodukt, der opstår i forbindelse med hvilket som helst af vores produkter, derfor var det vigtigt for os at give de inviterede et indblik i denne spændende proces. Det efterkom en interessant og sjov snak med deltagerne, som kom med en række kreative bud på, hvad vores restprodukter kan bruges til.

Vi havde til dagen udviklet en lille video omkring vores restproduktion, som du også kan se herunder:

Kodanska video - Restproduktion

Høeg + Møller har været med ombord på Kodanskas rejse næsten fra begyndelsen. Deres visuelle udtryk er i en klasse for sig og de har helt fra start forstået at fange og tydeliggøre kernen i Kodanskas udtryk og identitet. Vi er taknemmelige over at have deres kyndige hænder med på vores rejse.