Kodanska holder GREEN WEEK

Kodanska holder GREEN WEEK

Black Friday venter lige rundt om hjørnet og står på mange måder i kontrast til et aktuelt øget fokus på mangel på ressourcer og en nødvendighed i forhold til at forbruge med omtanke.

I Kodanska holder vi derfor GREEN WEEK hele næste uge. Det betyder, at vi hver dag vil dele hacks til, hvordan man kan bruge sine Kodanska produkter i forskellige sammenhænge og dermed kan undgå et unødvendigt øget forbrug. Ejer du et Kodanska produkt, kan du nemlig løbende bruge det på nye måder og dermed skabe følelsen af at have fået nyt liv i indretningen.

Multipurpose produkter rækker længere

Størstedelen af Kodanskas produkter er nemlig 'multi-purpose' produkter, det betyder at hvert produkt kan udfylde flere forskellige funktioner. 

I vores lille Kodanska-team deler vi derfor hele næste uge vores personlige tips til at bruge dine Kodanska designs i vidt forskellige sammenhænge. Du får dog et lille sneak peak herunder. Her kan du nemlig se 4 måder at bruge vores duftlys i hjemmet.

KODANSKA Scented Candles x 4 looks

I løbet af den kommende uge, vil vi dele endnu flere hacks med jer på Instagram og Facebook.

Husk at vi lægger en farverig Kodanska mulepose med alle vores ordrer hele næste uge (mandag d. 21. – søndag d. 27. november). Muleposen er perfekt til indkøb, indpakning eller som skopose.

Vi glæder os til en uge fuld af hacks og inspiration 🤎 

Kærlig hilsen

Team Kodanska 

💚