Velkommen til Line, vores nye sælger!

Velkommen til Line, vores nye sælger!

Vi har glædet os til at få vores nye dygtige sælger, Line ombord og endelig har hun taget hul på sin første arbejdsuge i Kodanska regi. 

Det har på mange måder været en særlig uge for Line, idet hun allerede satte sig i en bil med kurs mod Tjekkiet på ugens anden dag. Der er nemlig en helt særlig kutyme, når der starter en ny medarbejder i Kodanska-familien og den involverer en konkret uddannelse i vores produkters rejse fra designproces, pustning, polering, kvalitetssikring, pakning og endelig til mødet med forbrugeren ude hos vores forhandlere.

Vi insisterer på at viden og produktforståelse er nogle af de bedste redskaber i arbejdet med salg - og en hvilken som helst anden funktion i Kodanska. Produktforståelse dannes ikke på vores kontor men derimod helt inde i maskinrummet hos vores produktion. Turen til Tjekkiet er derfor et naturligt led i at skabe de bedste forudsætninger for Line og hendes kommende møde med vores forhandlere.

I løbet af hendes første uge har hun derfor kigget vores glaspustere over skulderen og fået indblik i et væld af mekanismer, der gør sig gældende i arbejdet med glas. Som Line siger: alle der ejer et Kodanska-produkt burde se denne spændende produkt-rejse fra pustning til pakning – og vi kunne ikke være mere enige.

Line rundede ugen af på NEU marked i Aalborg med vores CEO, Marie, hvor de viste et lille udvalg af vores kommende nyheder frem for de mange besøgende.

Alt i alt en alsidig uge fuld af nye indtryk for Line, der allerede har bagagen fuld af vigtig viden om Kodanskas produktrejse og samspillet af vores processer.

Velkommen ombord, Line!